Album kulinarny. Pytanie na Śniadanie

Dostępność: BRAK W MAGAZYNIE
Kod katalogowy: 017435
Wysyłka do
*
*
Shipping Method
Sposób wysyłki
Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
Cena
Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

Album kulinarny Pytanie na Śniadanie to przede wszystkim kulinarny poradnik, ale to także zbiór ciepłych i szczerych opowieści i niezwykłych zdjęć.

Swoimi najciekawszymi przepisami dzielą się kucharze: Jola Naklicka-Kleser, Celina Statkiewicz, bracia Jakub i Michał Budnikowie, Tomasz Królikowski, Joseph Seeletso oraz Jakub Steuermark.

O swojej pracy w najpopularniejszym w Polsce programie śniadaniowym opowiadają: Katarzyna Cichopek, Ida Nowakowska, Marzena Rogalska, Małgorzata Tomaszewska-Tarci, Marcelina Zawadzka, Tomasz Kammel, Maciej Kurzajewski, Łukasz Nowicki, Aleksander Sikora i Tomasz Wolny.

Tych wyznań nie usłyszycie w programie! Dowiecie się m.in. jaka atmosfera panuje na planie i kto zjada ze stołu okruszki.

Książka zachęca do gotowania nie tylko tradycyjnych potraw, ale także do odkrywania egzotycznych smaków i wspaniałych słodkości. Czytelnikom pomogą w tym umieszczone przy przepisach kody QR odsyłające do krótkich filmów instruktażowych dostępnych na stronie pytanienasniadanie.pl.

Z tą książką gotowanie jest naprawdę łatwe!

Album kulinarny Pytanie na Śniadanie to przede wszystkim kulinarny poradnik, ale to także zbiór ciepłych i szczerych opowieści i niezwykłych zdjęć.

Swoimi najciekawszymi przepisami dzielą się kucharze: Jola Naklicka-Kleser, Celina Statkiewicz, bracia Jakub i Michał Budnikowie, Tomasz Królikowski, Joseph Seeletso oraz Jakub Steuermark.

O swojej pracy w najpopularniejszym w Polsce programie śniadaniowym opowiadają: Katarzyna Cichopek, Ida Nowakowska, Marzena Rogalska, Małgorzata Tomaszewska-Tarci, Marcelina Zawadzka, Tomasz Kammel, Maciej Kurzajewski, Łukasz Nowicki, Aleksander Sikora i Tomasz Wolny.

Tych wyznań nie usłyszycie w programie! Dowiecie się m.in. jaka atmosfera panuje na planie i kto zjada ze stołu okruszki.

Książka zachęca do gotowania nie tylko tradycyjnych potraw, ale także do odkrywania egzotycznych smaków i wspaniałych słodkości. Czytelnikom pomogą w tym umieszczone przy przepisach kody QR odsyłające do krótkich filmów instruktażowych dostępnych na stronie pytanienasniadanie.pl.

Z tą książką gotowanie jest naprawdę łatwe!

Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-7401-743-5
Okładkatwarda
Liczba stron216
Wymiary190 x 250 mm
AutorKatarzyna Gubała
AutorWaldemar Kompała
Rok wydania2020
Napisz własną recenzję produktu
  • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-7401-743-5
Okładkatwarda
Liczba stron216
Wymiary190 x 250 mm
AutorKatarzyna Gubała
AutorWaldemar Kompała
Rok wydania2020
Znaczniki produktu