Domowa apteka i domowa kuchnia Św. Hildegardy

Wydawnictwo: Wydawnictwo AA
Dostępność: BRAK W MAGAZYNIE
Kod katalogowy: 647843
Wysyłka do
*
*
Shipping Method
Sposób wysyłki
Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
Cena
Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

Domowa apteka i kuchnia Św. Hildegardy

Komplet 2 książek

Domowa apteka Św. Hildegardy Gottfried Hertzka

Książka – oparta na wiedzy i wskazówkach św. Hildegardy zweryfikowanych przez współczenych lekarzy – zawiera przepisy na naturalne mikstury, syropy, maści i eliksiry, leczące różne choroby i dolegliwości, takie jak schorzenia jelit i żołądka, przepuklina, choroby płuc i dróg oddechowych, choroby skóry i paznokci, choroby serca i nerek, dolegliwości wątroby, bóle głowy, problemy mięśniowe, alergie.

Wydawnictwo AA, 14×20 cm, s. 320, oprawa twarda, kolorowe ilustracje

Domowa kuchnia Św. Hildegardy Yvette Salomon

Unikalny zbiór przepisów na doskonałe, smaczne i zdrowe dania domowej kuchni stworzone w oparciu o zalecenia dietetyczne św. Hildegardy, potwierdzone przez współczesną medycynę. W książce zaprezentowano przepisy na śniadania i pieczywo, zupy i dania jednogarnkowe, przystawki i dodatki, sałatki i przekąski, dania bezmięsne, dania mięsne, ryby, sosy, ciasta i desery, przetwory i napoje.

Wydawnictwo AA, 14×20 cm, s. 384, oprawa twarda, kolorowe ilustracje

Domowa apteka i kuchnia Św. Hildegardy

Komplet 2 książek

Domowa apteka Św. Hildegardy Gottfried Hertzka

Książka – oparta na wiedzy i wskazówkach św. Hildegardy zweryfikowanych przez współczenych lekarzy – zawiera przepisy na naturalne mikstury, syropy, maści i eliksiry, leczące różne choroby i dolegliwości, takie jak schorzenia jelit i żołądka, przepuklina, choroby płuc i dróg oddechowych, choroby skóry i paznokci, choroby serca i nerek, dolegliwości wątroby, bóle głowy, problemy mięśniowe, alergie.

Wydawnictwo AA, 14×20 cm, s. 320, oprawa twarda, kolorowe ilustracje

Domowa kuchnia Św. Hildegardy Yvette Salomon

Unikalny zbiór przepisów na doskonałe, smaczne i zdrowe dania domowej kuchni stworzone w oparciu o zalecenia dietetyczne św. Hildegardy, potwierdzone przez współczesną medycynę. W książce zaprezentowano przepisy na śniadania i pieczywo, zupy i dania jednogarnkowe, przystawki i dodatki, sałatki i przekąski, dania bezmięsne, dania mięsne, ryby, sosy, ciasta i desery, przetwory i napoje.

Wydawnictwo AA, 14×20 cm, s. 384, oprawa twarda, kolorowe ilustracje

Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
Rok wydania2014
ISBN978-83-7864-850-5
Okładkatwarda
Liczba stron320 + 384
Wymiary140 x 200 mm
Autordr n. med. Gottfried Hertzka
AutorYvette E. Salomon
Napisz własną recenzję produktu
  • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
Rok wydania2014
ISBN978-83-7864-850-5
Okładkatwarda
Liczba stron320 + 384
Wymiary140 x 200 mm
Autordr n. med. Gottfried Hertzka
AutorYvette E. Salomon