Jak leczyć się czekoladą

Wydawnictwo: Wydawnictwo AA
Dostępność: W magazynie
Kod katalogowy: 640790
Stara cena: 49,90 zł
24,90 zł
Wysyłka do
*
*
Shipping Method
Sposób wysyłki
Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
Cena
Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

Spożywanie prawdziwej czekolady jest zalecane ze względu na wspaniałe bogactwo występujących w niej mikroelementów, minerałów, witamin i polifenoli. Książka autorstwa prof. medycyny Henriego Joyeux i mistrza czekoladnictwa Jeana Claudea Bertona jest prawdziwą encyklopedią wiedzy o czekoladzie! Autorzy doradzają też, jak nauczyć się odróżniać prawdziwą czekoladę od jej licznych podróbek.

Zajrzyj do książki:

Spożywanie prawdziwej czekolady jest zalecane ze względu na wspaniałe bogactwo występujących w niej mikroelementów, minerałów, witamin i polifenoli. Książka autorstwa prof. medycyny Henriego Joyeux i mistrza czekoladnictwa Jeana Claudea Bertona jest prawdziwą encyklopedią wiedzy o czekoladzie! Autorzy doradzają też, jak nauczyć się odróżniać prawdziwą czekoladę od jej licznych podróbek.

Zajrzyj do książki:

Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-7864-079-0
Okładkatwarda
Wymiary170 x 240 mm
Liczba stron214
AutorProf. Henri Joyeux
AutorJean Claude Berton
Rok wydania2020
Napisz własną recenzję produktu
  • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-7864-079-0
Okładkatwarda
Wymiary170 x 240 mm
Liczba stron214
AutorProf. Henri Joyeux
AutorJean Claude Berton
Rok wydania2020
Znaczniki produktu