Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską. Domowe sposoby

Wydawnictwo: WAM
Dostępność: W magazynie
Kod katalogowy: 719201
Stara cena: 39,90 zł
34,90 zł
Wysyłka do
*
*
Shipping Method
Sposób wysyłki
Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
Cena
Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

Książka oparła na dorobku dr Ewy Dąbrowskiej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste!

Książka oparła na dorobku dr Ewy Dąbrowskiej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Z tym poradnikiem kiszenie jest naprawdę proste!

Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-277-1920-1
Okładkatwarda
Liczba stron256
Wymiary170 x 220 mm
Napisz własną recenzję produktu
  • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-277-1920-1
Okładkatwarda
Liczba stron256
Wymiary170 x 220 mm
Znaczniki produktu