Kuchenny kredens. Polska kuchnia przedwojenna

Wydawnictwo: Znak
Dostępność: BRAK W MAGAZYNIE
Kod katalogowy: 042364
Wysyłka do
*
*
Shipping Method
Sposób wysyłki
Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
Cena
Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

W tej książce kulinarnej - innej niż wszystkie - znajdziesz dawne, oryginalne receptury na frykasy, które niegdyś królowały na stołach naszych babć. Dowiesz się, jak w swojej kuchni odtworzyć zapomniane polskie smaki. Zakosztujesz aromatycznej pieczeni huzarskiej, zjesz krem mrożony z kasztanów, zrobisz kluski saskie i forszmak, krem szodonowy, mleczko z cukrem palonym lub leguminę z sera.

W tej książce kulinarnej - innej niż wszystkie - znajdziesz dawne, oryginalne receptury na frykasy, które niegdyś królowały na stołach naszych babć. Dowiesz się, jak w swojej kuchni odtworzyć zapomniane polskie smaki. Zakosztujesz aromatycznej pieczeni huzarskiej, zjesz krem mrożony z kasztanów, zrobisz kluski saskie i forszmak, krem szodonowy, mleczko z cukrem palonym lub leguminę z sera.

Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-240-4236-4
Okładkatwarda
Liczba stron304
Wymiary180 x 240 mm
AutorMonika Śmigielska
Rok wydania2017
Napisz własną recenzję produktu
  • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-240-4236-4
Okładkatwarda
Liczba stron304
Wymiary180 x 240 mm
AutorMonika Śmigielska
Rok wydania2017
Klienci, którzy kupili ten produkt nabyli również:

Kontra

54,00 zł

Międzymorze

79,90 zł

Pyszne obiady

36,90 zł 19,90 zł