Receptury z klasztornej kuchni. Potrawy wigilijne

Dostępność: W magazynie
Kod katalogowy: 481727
Stara cena: 19,90 zł
13,76 zł
Wysyłka do
*
*
Shipping Method
Sposób wysyłki
Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
Cena
Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

Zachowując piękny język, w jakim dawne receptury były spisywane, autorzy ozdabiają je perełkami sarmackiego humoru i ubarwiają ponętnymi ilustracjami, co pozwala wczuć się w nastrój towarzyszący owemu starodawnemu obyczajowi nieśpiesznego wydobywania z darów natury barw, smaków, aromatów. Znajdziemy tu oryginalne przepisy na barszcze, uszka, ryby, pierogi, makowce, makiełki.

Zachowując piękny język, w jakim dawne receptury były spisywane, autorzy ozdabiają je perełkami sarmackiego humoru i ubarwiają ponętnymi ilustracjami, co pozwala wczuć się w nastrój towarzyszący owemu starodawnemu obyczajowi nieśpiesznego wydobywania z darów natury barw, smaków, aromatów. Znajdziemy tu oryginalne przepisy na barszcze, uszka, ryby, pierogi, makowce, makiełki.

Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-88481-72-7
Okładkatwarda
Liczba stron72
Wymiary150 x 210 mm
AutorJacek Kowalski
Napisz własną recenzję produktu
  • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-88481-72-7
Okładkatwarda
Liczba stron72
Wymiary150 x 210 mm
AutorJacek Kowalski
Znaczniki produktu