Wielka Księga Kuchni Polskiej plus książka Nalewki w prezencie

Wydawnictwo: Wydawnictwo AA
Dostępność: W magazynie
Kod katalogowy: K01182
Stara cena: 299,00 zł
149,00 zł
Wysyłka do
*
*
Shipping Method
Sposób wysyłki
Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
Cena
Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

Wielka Księga Kuchni Polskiej Opracowała Eleonora Trojan z zespołem

Bestsellerowa kolekcja ponad 3000 (!) oryginalnych przepisów polskiej kuchni, tradycyjnej i współczesnej! Wśród nich:

  • przyprawy, zioła, mieszanki, marynaty, przystawki i przekąski (na zimno i na ciepło),
  • zupy, dania główne mięsne (z wołowiny, z cielęciny, z jagnięciny, z wieprzowiny, z dziczyzny i z drobiu),
  • ryby i owoce morza, dania główne jarskie, kluski, pierogi, makarony, nabiał,
  • warzywa na ciepło, sałatki warzywne, dodatki i sosy, ciasta i desery,
  • chleb i wypieki,
  • przetwory (z warzyw i grzybów, konserwy, wędliny, pasztety), sery,
  • nalewki, wina, piwa, miody.

Całość uzupełniona uwagami na temat sztuki dekorowania stołu i zasad savoir vivre. Wydanie znakomicie opracowane i zilustrowane.

Kunszt edytorski, fachowość porad i artystyczne piękno ponad tysiąca barwnych ilustracji i rycin (!) czynią z tego albumu arcydzieło sztuki kulinarnej, ekskluzywny prezent na każdą okazję i prawdziwe wydarzenie na rynku wydawniczym. Dzieło, jakiego jeszcze nie było! Dobry prezent dla gospodyń, miłośników dobrego i smacznego gotowania, właścicieli jadłodajni i restauracji.


Do każdego kompletu Wielka Księga Kuchni Polskiej dołączamy książkę Nalewki. Domowy wyrób!

Wielka Księga Kuchni Polskiej Opracowała Eleonora Trojan z zespołem

Bestsellerowa kolekcja ponad 3000 (!) oryginalnych przepisów polskiej kuchni, tradycyjnej i współczesnej! Wśród nich:

  • przyprawy, zioła, mieszanki, marynaty, przystawki i przekąski (na zimno i na ciepło),
  • zupy, dania główne mięsne (z wołowiny, z cielęciny, z jagnięciny, z wieprzowiny, z dziczyzny i z drobiu),
  • ryby i owoce morza, dania główne jarskie, kluski, pierogi, makarony, nabiał,
  • warzywa na ciepło, sałatki warzywne, dodatki i sosy, ciasta i desery,
  • chleb i wypieki,
  • przetwory (z warzyw i grzybów, konserwy, wędliny, pasztety), sery,
  • nalewki, wina, piwa, miody.

Całość uzupełniona uwagami na temat sztuki dekorowania stołu i zasad savoir vivre. Wydanie znakomicie opracowane i zilustrowane.

Kunszt edytorski, fachowość porad i artystyczne piękno ponad tysiąca barwnych ilustracji i rycin (!) czynią z tego albumu arcydzieło sztuki kulinarnej, ekskluzywny prezent na każdą okazję i prawdziwe wydarzenie na rynku wydawniczym. Dzieło, jakiego jeszcze nie było! Dobry prezent dla gospodyń, miłośników dobrego i smacznego gotowania, właścicieli jadłodajni i restauracji.


Do każdego kompletu Wielka Księga Kuchni Polskiej dołączamy książkę Nalewki. Domowy wyrób!

Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBNBrak
Okładkatwarda, obwoluta, etui
Liczba stron912
Wymiary250 x 340 mm
AutorEleonora Trojan
Napisz własną recenzję produktu
  • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBNBrak
Okładkatwarda, obwoluta, etui
Liczba stron912
Wymiary250 x 340 mm
AutorEleonora Trojan
Znaczniki produktu
Klienci, którzy kupili ten produkt nabyli również: