Zioła. Nowa encyklopedia

Wydawnictwo: Jedność
Dostępność: BRAK W MAGAZYNIE
Kod katalogowy: 606835
Wysyłka do
*
*
Shipping Method
Sposób wysyłki
Przewidywane doręczenie (od dnia wysyłki)
Cena
Podaj kod pocztowy, aby wyliczyć koszty wysyłki

Kompendium na temat właściwości i zastosowania ziół w odżywianiu, leczeniu i kosmetyce.

  • Szczegółowe informacje na temat 170 roślin popularnych w całej Europie.
  • Wygląd, występowanie, właściwości lecznicze i optymalny okres zbioru ziół oraz ciekawostki o sposobach ich wykorzystania w kosmetykach i gastronomii.
  • Obszerna, obejmująca ponad 100 haseł część poświęcona najczęstszym dolegliwościom z recepturami na odpowiednie maceraty i napary.
  • 120 przepisów kulinarnych pozwalających w pełni docenić zalety aromatycznych przypraw ziołowych.

Kompendium na temat właściwości i zastosowania ziół w odżywianiu, leczeniu i kosmetyce.

  • Szczegółowe informacje na temat 170 roślin popularnych w całej Europie.
  • Wygląd, występowanie, właściwości lecznicze i optymalny okres zbioru ziół oraz ciekawostki o sposobach ich wykorzystania w kosmetykach i gastronomii.
  • Obszerna, obejmująca ponad 100 haseł część poświęcona najczęstszym dolegliwościom z recepturami na odpowiednie maceraty i napary.
  • 120 przepisów kulinarnych pozwalających w pełni docenić zalety aromatycznych przypraw ziołowych.
Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-7660-683-5
Okładkatwarda
Liczba stron384
Wymiary180 x 250 mm
AutorPaola Mancini
AutorBarbara Polettini
Rok wydania2019
Napisz własną recenzję produktu
  • Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać recenzje
*
*
Zły
Doskonały
*
*
*
Specyfikacja
Attribute nameAttribute value
ISBN978-83-7660-683-5
Okładkatwarda
Liczba stron384
Wymiary180 x 250 mm
AutorPaola Mancini
AutorBarbara Polettini
Rok wydania2019
Znaczniki produktu